Podjetje Samsung je eno od vodilnih podjetij na področju tehnologije. Podjetje izdeluje televizorje, monitorje, zvočnike, izdelujejo celo gospodinjske aparate, kot so hladilniki, pralni stroji, sušilni stroji, sesalniki, klimatske naprave. Samsung je ustvaril monitor z visoko ločljivostjo, ki je ukrivljen, tako da je lažje dlje časa preživeti pred njim. Zelo znani pa so Samsung Galaxy telefoni. Telefoni niso edine mobilne naprave, ki jih izdeluje Samsung. Poleg mobilnih telefonov Samsung izdeluje še tablične računalnike, nosljive naprave, med katere spadajo modne in uporabne pametne ure, zapestnice za šport, in očala za potopitev v navidezno resničnost ter kamera, ki posname življenje v tristo šestdesetih stopinjah.

Samsung Galaxy z velikim zaslonom

Telefonov, ki nosijo ime Samsung Galaxy je več. Več telefonov se imenuje Galaxy, razlika med imeni razih modelov je le v črki ali številki ali kombinaciji črke in številke, ki je dodana. Včasih ima ime telefona Samsung Galaxy ob sebi še znak za plus. Obstaja približno sedemnajst modelov telefona s tem imenom. Vsi Samsung Galaxy telefoni so med uporabniki zelo priljubljeni. Ti telefoni so vsi na dotik. Danes skorajda ni več mogoče dobiti mobilnega telefona, ki bi bil klasičen, ne na dotik. Razlike med različnimi modeli telefona Samsung Galaxy so na primer v tem, kako velik zaslon ima posamezen model.

Samsung Galaxy z veliko razliko v ceni

Po navadi so dražji telefoni tisti, ki imajo večji zaslon. Razlike med različnimi modeli telefona Samsung Galaxy, če je govora o zunanjem videzu mobilne naprave, so tudi v merah mobilne naprave. Za večje in tanjše telefone so po navadi odšteje več denarja. Nato je govora o procesorjih, ki pri različnih modelih različni, in različnih operacijskih sistemih na posameznem telefonu. Razlike so v notranjem pomnilniku in delovnem pomnilniku. Večji je pomnilnik, dražji je telefon Samsung Galaxy. Razlike med telefoni so torej najprej površinske, v zunanjem videzu, kot so barve telefonov, ki so na voljo, velikost zaslona in mere telefona. Pomembnejše razlike, ki se odražajo v ceni, so v procesorju, sistemu, spominu in še več.